Bereikbaarheid van uw zaak

 

Bereikbaarheid centrum?

De binnenstad is voetgangersvriendelijk, en dus gedeeltelijk autovrij. Maar met goede afspraken en een beetje planning mist u geen enkele afspraak.

Leveringen

  • Vanaf 11 uur zijn er pop-up-palen in een deel van de binnenstad. Leveringen vóór dit uur vormen geen enkel probleem. Raadpleeg hier het palenplan.
  • Maak gebruik van de bijzondere leveringsroute.
  • Een efficiënt alternatief is CityDepot, dat zorgt voor een slimme stadsdistributie. CityDepot pakt de bevoorrading van binnensteden aan op een unieke manier: samen met de lokale handelaars wordt beslist om goederen niet meer aan de eigen voordeur te laten leveren, maar aan een gezamenlijke nieuwe voordeur aan de stadsrand. Vanuit dat depot wordt de levering van de goederen met bestemming binnenstad georganiseerd. Dit gebeurt gebundeld, groen, veilig en volledig op maat en in regie van de handelaar.

Bezoekers

  • Parkeren kan op een van de gratis parkings buiten de grenzen van de binnenstad. Hier vindt u een overzicht.
  • Klanten of bezoekers kunnen ook gebruik maken van de betalende en ondergrondse parkings. Hier vindt u een overzicht.

Wegenwerken in uw buurt?

Bereikbaarheid is cruciaal voor uw zaak. Zelfs al er geen werken in uw onmiddellijke omgeving plaatsvinden, doet u er goed aan om dit overzicht van de wegenwerken in en rond Hasselt regelmatig te raadplegen. Zo kan u tijdig uw personeel, klanten en leveranciers inlichten over eventuele wegenwerken en omleidingen.

  • Tussenkomst minder hinder
    Handelaars in het Vlaamse Gewest die gedurende minimaal 1 maand te kampen hebben met een verstoorde bereikbaarheid door openbare werken, komen in aanmerking voor de toekenning van een rentetoelage.

Bewegwijzering naar uw bedrijf?

Wilt u wegwijzers plaatsen op de openbare weg? Vraag dan uw vergunning aan bij de dienst mobiliteit.