Hasselt in het Wit

 

2 koopzondagen

Dit jaar zijn er 2 koopweekends: 15-16, 22-23 december. We vragen om deze zondagen te openen van 11-18u. Tijdens deze koopweekends zal diverse animatie (straatartiesten, muzikanten en rondlopende acts) zorgen voor een sfeervolle shopervaring.
 
We beseffen dat het niet voor iedere handelszaak evident is om al deze zondagen te openen. Toch doen we een warme oproep dit te doen. Het is maar 1 keer om de zoveel jaar dat 24/12 op een zondag valt en als belangrijkste shoppingstad van Limburg kunnen we deze dag niet negeren. Laten we er samen voor zorgen dat er op de 2  zondagen voldoende zaken open zijn zodat de shopper gezellig kan shoppen!

Affiche Hasselt in het Wit

Af te halen bij dienst economie (Dr. Willemsstraat 34, werkdagen tussen 9 en 17 uur) of dienst toerisme (Maastrichterstraat, maandag tot zaterdag tussen 10u en 17 en zondag van 10u tot 15u)

Download hier de digitale versie van de affiche in JPG of PDF

Download hier een banner van Hasselt in het Wit 

Voorbeeldtekst gratis shoppingpendel 

Wil je graag de gratis pendelbus tijdens de koopweekends promoten bij je klanten. Hieronder vind je een voorbeeldtekstje en handig kaartje dat je gewoon kan overnemen. Handig toch! Je kan ook steeds verwijzen naar de informatie op de website van de stad via deze link

In onze stad is het heel gezellig tijdens de eindejaarsperiode, en dus ook gezellig druk. Schuif parkeerstress aan de kant, en verplaats je slim naar de winkels.
Kom je toch met de auto? Tijdens de 2  koopweekends, 15-16 en 22-23 december rijden er om de 15 minuten shoppingpendels vanaf de gratis P&R parkings Alverberg, Hasselt-Zuid en Boudewijnlaan. Die rijden helemaal gratis tussen 10.30 en 19.30 uur, in beide richtingen. Het kaartje toont welke halte in de binnenstad wordt bediend door iedere parking.