Lenteshoppen wedstrijd - schrijf je in!

Om het lokaal shoppen in Hasselt te promoten organiseren we in de periode van het Lenteshoppen opnieuw een wedstrijd waarbij shoppers kans maken om €1000 aan Hasseltbonnen te winnen (2x €500 met 1 winnaar per week). De wedstrijd loopt van maandag 19 maart tot en met zondag 1 april en kadert binnen het project 'Belevingswinkelen in Hasselt'.

Graag willen we jou uitnodigen om mee te doen aan deze wedstrijd! De wedstrijd verloopt via het systeem van Joyn, maar elke lokale handelaar kan gratis deelnemen. Je moet dus geen klant zijn van Joyn om je klanten te laten deelnemen aan deze wedstrijd. 

Het enige wat je moet doen, is je voor woensdag 14/03 inschrijven via deze link: https://www.joyn.be/nl/hasselt-lenteshoppen

Maak je al gebruik van Joyn? Dan loopt alles via de iPad in je zaak. Heb je nog geen Joyn? Dan krijg je met de post een pakket toegestuurd. Daarin vind je alles om in jouw zaak van start te gaan met de wedstrijd.

Maak jij lokaal shoppen samen met ons nog leuker?!

Tot binnenkort en wie weet wint één van jouw klanten een leuk shoppingbudget! 

Met vriendelijke groet,

Projectpartners Stad Hasselt - dienst economie, Joyn, Hogeschool PXL en CityDepot

 

Met de steun van:

 

            

 
Deze wedstrijd kadert binnen het project ‘Belevingswinkelen in Hasselt’ en wordt gefinancierd met Europese (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling), Vlaamse (Hermes) en provinciale (provincie Limburg) subsidies. Dit project is een samenwerking tussen Stad Hasselt, Joyn, CityDepot en Hogeschool PXL en was eerder ook al verantwoordelijk voor de Shopup, coachingsessies, de Hasselt in het Wit wedstrijd en het handenvrij shoppen.