Zoektocht naar KMO Laureaat 2014-2015 van start

Sinds 1991 worden KMO’s in Vlaanderen en Brussel bekroond door middel van de uitreiking van de Hermesprijs. Deze prestigieuze prijs werd later in 2006 door UNIZO omgedoopt tot de huidige ‘KMO Laureaat’.

De KMO Laureaat is dé KMO award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling. Elke twee jaar kiest UNIZO samen met haar partners KBC, Electrabel, Belgacom, EY, DHL en ADMB en een onafhankelijke jury de KMO Laureaat, die wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, corporate governance, marketing & communicatie e.a.

De bekroning tot KMO Laureaat… dat is een schitterend visitekaartje voor uw KMO en een boost voor uw business!

In de eerste plaats moet het initiatief het gezond zelfstandig ondernemen stimuleren en inspireren. En om de essentiële rol van KMO’s in ons land te benadrukken. Wist u bijvoorbeeld dat KMO’s in ons land zorgen voor maar liefst 69% van de tewerkstelling? Dat is vele malen meer Ford Genk. Maar toch gaat het in de media meestal enkel over de hele grote bedrijven. De KMO’s zorgen daarnaast voor 61% van de toegevoegde waarde. Ze zijn met andere woorden letterlijk de draaischijf van onze economie. KMO’s verdienen dus de nodige erkenning. En ook dat beogen we met onze KMO Laureaat.

Komt uw bedrijf volgens u in aanmerking voor de KMO Laureaat 2014-2015? Stel u dan meteen kandidaat, of suggereer de KMO die volgens u de KMO Laureaat verdient via deze link.

Alle informatie over de wedstrijd, de selectiecriteria en het prijzenpakket, vindt u hier

Uiterste inschrijvingsdatum: maandag 30 juni 2014