Bereikbaarheid centrum

De binnenstad is voetgangersvriendelijk, en dus gedeeltelijk autovrij. Maar met goede afspraken en een beetje planning mist u geen enkele afspraak.

Leveringen

  • Vanaf 11 uur zijn er pop-up-palen in een deel van de binnenstad. Leveringen vóór dit uur vormen geen enkel probleem. Raadpleeg hier het palenplan.
  • Maak gebruik van de bijzondere leveringsroute.
  • Een efficiënt alternatief is CityDepot, dat zorgt voor een slimme stadsdistributie. CityDepot pakt de bevoorrading van binnensteden op een unieke manier aan: samen met de lokale handelaars wordt beslist om goederen niet meer aan de eigen voordeur te laten leveren, maar aan een gezamenlijke nieuwe voordeur aan de stadsrand. Vanuit dat depot wordt de levering van de goederen met bestemming binnenstad georganiseerd. Dit gebeurt gebundeld, groen, veilig en volledig op maat en in regie van de handelaar.

Parkeermogelijkheden

Alle informatie over parkeren in Hasselt vindt u hier

U kan ook het parkeerplan bekijken. Dat geeft u een overzicht van alle parkeermogelijkheden in Hasselt, zowel de gratis terreinen als de betalende. Ook vindt u hier alle praktische informatie over parkeren in Hasselt.