Ondernemersorganisaties

Als ondernemer omringt u zich graag met experten. Volgende organisaties staan u bij met professioneel advies en dienstverlening. 

VKW - Limburgse Werkgeversorganisatie

VKW Limburg is een Limburgse werkgeversorganisatie die de ledenbelangen optimaal verdedigt, een uniek netwerk aanbiedt en werk maakt van "degelijk ondernemen". www.vkw-limburg.be

 • OGH - Ondernemingsgroep Hasselt

  De Ondernemingsgroep Hasselt wil via bedrijfsbezoeken en informatievergaderingen een ontmoetingsforum zijn voor Hasseltse bedrijfsleiders. De ondernemingsclub treedt ook op als belangenbehartiger voor de Hasseltse bedrijven en heeft een nauwe samenwerking met het stadsbestuur. De OGH richt zich tot alle bedrijven vanaf 10 werknemers die gevestigd zijn op het grondgebied Hasselt. Voorzitter van OGH is Stijn Leën (Drukkerij Leën). 

VOKA - Vlaams Netwerk van Ondernemingen

Voka is de samensmelting van VOKA (Kamers van Koophandel) en VEV (Vlaams Economisch Verbond). Voka behartigt de belangen van de Vlaamse kmo's en grote ondernemingen. Voka- Kamer van Koophandel Limburg telt liefst 2.850 leden-ondernemingen en biedt u als ondernemer de ruimste voordelen, de krachtigste stem en de grootste armslag.
www.voka.be/limburg

UNIZO - Unie van Zelfstandige Ondernemers

UNIZO staat voor Unie van Zelfstandige Ondernemers. Het is in Vlaanderen en Brussel de grootste organisatie voor zelfstandige ondernemers, kmo’s en vrije beroepen. Het unieke aan UNIZO is dat alle leden helemaal of gedeeltelijk eigenaar zijn van hun onderneming én dat ze er ook dagelijks de beslissingen nemen. Deze leden worden in Limburg vertegenwoordigd door UNIZO-Limburg. Unizo heeft ook een Hasseltse afdeling die werk maakt van ondernemen in Hasselt.

 • Verenigingen handelaars centrum + deelgemeenten

 • De vzw Verenigde Handelaars Centrum Hasselt (VHCH) promoot en ondersteunt de handelsactiviteiten in Hasselt. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met het stadsbestuur. Hun contactgegevens:

  Handelaars Centrum Hasselt:
  Voorzitter: Karine Valy
  E-mail: karine.valy@labottega.be

  Sint-Lambrechts-Herk:
  Voorzitter: Hugo Vanholst
  E-mail: hugo.vanholst@gmail.com

  Stevoort:
  Voorzitter: Peter Liefsoens
  E-mail: peter.liefsoens@skynet.be

  Kuringen, Stokrooie, Tuilt:
  Voorzitter: Fernand Joosten
  E-mail: joostenfernand@skynet.be

  Kermt, Spalbeek:
  Voorzitter: Stefan Hendrickx
  E-mail: foto.limburg.bvba@pandora.be

LRM - Limburgse Reconversie Maatschappij

 LRM verschaft risicodragend kapitaal aan bedrijven die in Limburg investeren. LRM is een winstgedreven investeerder en biedt ondernemers een unieke combinatie van risicokapitaal en vastgoed. www.lrm.be

Syntra - Opleidingen

Syntra biedt opleidingen aan voor werknemers, ondernemers, starters, bedienden, arbeiders, kaderleden en zelfstandigen.
www.syntra.be